top of page

Vrouwencirkels

vrouwencirkel herfst.jpg

Wat zijn vrouwen cirkels?

Een vrouwencirkel is een samenkomst van een groep vrouwen van verschillende leeftijden en achtergronden om te delen en helen.

Binnen de cirkel krijgt iedere vrouw de ruimte om in veiligheid naar binnen te keren & haar verhaal te delen als dat goed voelt.

Iedere cirkel wordt gecreëerd vanuit ontspanning, openheid en zachtheid.  Het is een plek waar we kunnen uitwisselen,  samen lachen en soms een traan verpinken. Er wordt gemediteerd, gezongen, gedanst en gecreëerd.

Dansen in een cirkel van vrouwen is heel bijzonder. Je danst in een veld van vrouwelijke energie en kracht. Het versterkt de verbinding met je eigen vrouwelijke lichaam, energie en wijsheid. Het delen  in een vrouwencirkel creëert een diepe verbinding vanuit je hart met jezelf en de anderen.

Een vrouwencirkel is een warme, veilige plek waar je gewoon jezelf kan zijn, waar anderen je steunen en inspireren.

Voor wie? 
De Vrouwencirkel is voor ALLE vrouwen, jong en oud. En het maakt niet uit wat je achtergrond  is of welke huidskleur je ook hebt. De kunst is om ondanks de verschillen elkaars gelijkenissen te herkennen!

 

Wanneer komen we samen?

Onze cirkel komt elke maand rond volle maan samen.

Dit jaar worden nog onderstaande cirkels georganiseerd :

locatie : De vrouwencirkels gaan door in een authentieke mongoolse yurt, en dit op een prachtig energetisch plekje temidden van de Berlaarse natuur. Een plek die rust en verbinding uitstraalt: domein Moonchild:Blancquaertsveld 57, 9290 Berlare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer : 

26 januari van20u-21u30

 

Prijs : 20 eur

inschrijven kan via mail : najoni@telenet.be
P
 

 

 

moonchild 1.jpg
moonchild 3.jpg
moonchild 2.jpg
bottom of page