top of page
najoni nancy de smet

Fijn dat ik u mag verwelkomen op de website van Najoni.

Mijn naam is Nancy en graag vertel ik u wat meer over mezelf.

Ik ben geboren in 1972 en groeide op met een voorliefde voor de natuur. Als kind ik bracht ik dan ook uren door in de bossen of was creatief bezig met tekenen en schilderen.

Later ging ik pers-en communicatiewetenschappen studeren en werkte ik jaren met Duits-en Spaanstalige klanten.  Mijn connectie met de natuur ging een stukje verloren, ik miste iets. Na een bureaujob van 20 jaar gooide ik mijn leven over een andere boeg. Ik vertrok naar India en startte een reeks yoga opleidingen. Dit was het begin van een boeiend nieuw pad dat mijn leven zo verrijkt heeft en waar ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van heb gehad. En zo werd Najoni geboren : een samenvoegsel van 3 namen : die van mezelf en mijn 2 lieve kinderen.

Nancy - Joséphine - Nicolas. Toeval bestaat niet zeggen ze... maar bij nader onderzoek bleek Najoni ook een klein plaatsje in Bolivië te zijn met als betekenis "the essence of the beauty of life"... 

Naast mijn opleidingen als (kinder) yogadocent nam ik ook terug de creatieve draad op.  Ik volgde de basis-en vervolgcursus vedic art en nadien ook de teacher training voor volwassenen en kinderen.

In India leerde ik ook het belang van massage op lichaam en geest. Eens terug in België volgde ik dan ook nog een aantal massage-opleidingen.

En zo stond ik aan de wieg van een mooie boeiende nieuwe reis.

Ik ben zo dankbaar voor de (ondertussen duizenden) yogalessen die ik heb mogen geven, voor de vele lieve mensen die ik heb mogen laten ontspannen onder mijn handen en voor het helpen ontwaken van het creatieve zaadje dat in ieder van ons aanwezig is.

Jaarlijks organiseer ik ook yoga-wandel- en creatieve vakanties in het buitenland.

In 2019 zijn mij jammer genoeg verschrikkelijke dingen overkomen en in 2022 werd ik ernstig ziek. Alles wat ik geleerd had, diende ik nu op mezelf toe te passen, het behouden van de rust, de kracht van meditatie, en het vermogen tot sneller herstel door middel van creatieve therapie.

 

Vanuit ervaring kan ik nu nog meer mensen helpen om rust en balans in hun leven te brengen. Ik hoop dat ik ook op jouw levenspad iets mag betekenen en je een zachte hand mag aanreiken op je weg naar een gezond en gelukkiger leven.

Namasté

Nancy

 

 

gevolgde opleidingen :

bachelor pers-en communicatiewetenschappen

sociale wetgeving

yoga acharya voor volwassenen Yogalife België

kinderyogadocent you-ki België

upward spiral yoga program Goa India

opleiding tachyon massage

opleiding indische massage

opleiding hotstone massage

opleiding gelaatsverzorging

basiscursus vedic art

vervolgcursus vedic art

teacher training vedic art volwassenen

teacher training vedic art kinderen

docente creatieve therapie CVA en NHOC

start opleiding B-one coaching

basiscursus sjamanisme


 

bottom of page